Cautare

4454 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (5.34 secunde)
Craiovenii care doresc sa achizitioneze o locuinta iau in considerare in primul rand pretul, lasand pe locul doi confortul pe care il ofera aceasta. Unul dintre aspectele luate in considerare la achizitionarea unei locuinte este vechimea constructiei.
Ministrul economiei si comertului, Varujan Vosganian, considera ca Petrom nu va majora, in acest an, pretul la gaze peste procentul de 14% anuntat de autoritati. "In opinia mea, compania Petrom nu are nici o justificare sa creasca pretul la gaze.
Doar SIF Oltenia a incheiat intervalul cu o usoara crestere, dupa scaderea puternica de luni, cauzata de framantarile de la varful societatii. Saptamana trecuta a debutat in forta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Pretul caselor de vacanta, fie ca vorbim de cele noi sau de cele vechi, a ajuns de mult la nivelul celor occidentale. De fapt, specialistii sustin ca pretul tuturor imobilelor romanesti este unul pe care il intalnim in tarile vestice.
De la 1 aprilie vom plati cu pana la 4% mai mult pentru energia electrica, potrivit presedintelui ANRE, Nicolae Opris. Acesta a precizat insa ca daca Electrica nu va reusi sa cumpere energie astfel incat sa-si acopere deficitul, pretul electricitatii va creste cu mai mult de patru procente.
Pretul kilowatului va creste, de la 1 aprilie, cu un ban (sau o suta de lei vechi). ... De la 1 iulie insa, consumatorii isi vor putea alege propriul furnizor de energie, in functie de pretul oferit de acesta.
In ultima saptamana, pretul imobilelor a crescut cu pana la 10%. Cresterile de pret par sa fie la ordinea zilei in urmatoarea perioada.
Pretul energiei electrice ar putea inregistra in acest an o crestere usoara, daca va fi un an secetos, care ar impune utilizarea cu preponderenta, la productia de electricitate, a carbunilor si gazelor naturale, a declarat ieri ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
Biletele pentru transportul feroviar de calatori costa începând de ieri, cu aproximativ 7% mai mult.
Pretul este criteriul principal in alegerea unei locuinte in Constanta. Doar 25% dintre chiriasi sunt interesati de facilitatile oferite de catre un apartament sau o garsoniera, in timp ce restul de 75% cauta doar sa aiba un acoperis deasupra capului.
Potrivit unui post de televiziune, presedintele Rompan, Aurel Popescu, a declarat ca Romania va avea nevoie de graul importat abia de la anul. Astfel, tara noastra va importa cel putin un milion de tone de grau, insa importurile vor fi necesare din 2008.
Pretul petrolului s-a stabilizat ieri in jurul valorii de 71 de dolari, comerciantii anticipand o marire a productiei rafinariilor americane care va contracara scaderea stocurilor de benzina, relateaza Reuters.
Pe fondul lipsei graului, producatorii ameninta cu majorarea pretului painii. Cu toate acestea, ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, vine cu declaratii surprinzatoare. Acesta sustine ca nu exista motive ca pretul painii si al produselor de panificatie sa fie majorat in perioada imediat urmatoare.
Depozitarul gunoiului din Craiova, firma Eco Sud, a demonstrat ca a jucat la cacealma în disputa cu primaria pentru marirea pretului tonei de gunoi depozitat la Mofleni.
Apartamente cele mai cautate de cei care vor sa-si schimbe locuinta si chiar de cei reintorsi din strainatate care vor sa-si cumpere un imobil sunt situate in cartierele Tiglina 3, IC Frimu, Micro 17 si Micro 21.
Pretul zaharului ar putea fi majorat cu circa 10% in urmatoarele sase luni, ca urmare a cresterii generale a costurilor pentru utilitati si forta de munca, a anuntat Patronatul Zaharului din Romania.
Cotatia petrolului a atins, marti, un nou maxim istoric, depasind nivelul de 81 de dolari pe baril, avans favorizat de ingrijorarile privind reducerea rezervelor de titei pentru sezonul de iarna din SUA, cel mai mare consumator la nivel mondial, transmite Reuters.
Produsele supuse accizarii si taxelor vamale, cum ar fi whisky-ul, votca sau ginul, tigarile, vinurile etc., ar fi trebuit sa sufere, imediat dupa aderarea Romaniei la UE, mari reduceri de preturi, numai taxele vamale reprezentau circa 40% din pretul de vanzare pe piata romaneasca.
In Italia, pretul painii a crescut cu 7,3 % intr-un an, iar cel al pastelor, prin excelenta mancarea nationala, cu 4,5 %.
In timp ce pretul petrolului continua sa creasca la nivel modial, reprezentantii companiilor de pe piata romaneasca vin cu vesti bune.
google-analytics.com